DİYARBAKIR / BAĞLAR - Kazım Karabekir Ortaokulu

Deney Dünyası

Kazım Karabekir Anaokulu öğrencileri deneyimleyerek öğreniyor...

Kazım Karabekir Ortaokulu bünyesinde bulunan Kazım Karabekir Anaokulu öğrencileri deneylerle Fen ve Doğa Etkinlikleri dersini eğlenerek öğreniyor.

Okul öncesi dönemde deney çalışmaları; çocuğun görerek, dokunarak, hissederek ve yaparak yaşayarak öğrenmesine fırsat veren, çocuğun gelişim ve öğrenme yaşantılarını bilimsel faaliyetlerle destekleyen bir yöntemdir.

Bu kapsamda okulumuzda gerek yönetici gerekse öğretmen kadromuzla yenilikçi, çağdaş ve kalıcı öğrenmeler hedeflemekteyiz. "eTwinning Projesi" olarak ezbercilikten uzaklaşıp kalıcı öğrenmeler sağlayarak "Deney Dünyası Projesini" başarılarımız arasına eklemek istiyoruz. Deney Dünyası Projemizi ulusal ve uluslararası fikir ve işbirliği içinde yürütmekteyiz.

Bugüne kadar uyguladığımız deneyler öğrencilerimizde yoğun ilgi ve merak uyandırmış, katılım beklentilerimizin üzerine çıkmıştır.

22-05-202322-05-202322-05-2023

22-05-2023